Bygg ditt eget paket

Fotografering 1h: 600kr 
20 redigerade bilder: 200kr*
Färdig lågupplöst bild : 100kr/st**
Färdig högupplöst bild: 300kr/st***
Utskrifter: Kontakta för priser.

 

* Du får se 20 redigerade bilder, för att sedan kunna välja vilka bilder du vill köpa och hur.
** Upplösning längsta sida 1024px, 72 ppi. Bilden har logga placerad på lämplig plats.
*** Originalstorlek, 300 ppi. Bild levereras utan logga.

TFP (Time For Print)

Tanken bakom TFP är att det inte är några pengar inblandade för själva plåtningen, utan båda parterna gör detta för att skaffa sig mer erfarenhet och träning och det ska vara en rolig grej att göra. Du kanske behöver bygga upp din portfolio som modell, så varför inte passa på att få lite träning gratis. Kontrakt för fotograferingen kommer skrivas, så inga frågor kommer i efterhand.

Ett tips för säkerheten, också så att man ska känna sig trygg. Oftast så brukar vi säga att modellen ska ta med sig någon person som den känner sig trygg och glad med. För i fotobranschen är det tyvärr så många som fejkar att dom är fotografer och utnyttjad modellen.

Privatfotografering

Behöver du som privatperson fotograf till något tillfälle? Jag kan fotografera allt från vanliga porträttbilder, barn, djur till bröllop, evenemang och fest… Hör gärna av dig med dina önskemål så lägger vi upp en färdig plan med fast pris.

Företagsfotografering

Behöver du nya bilder på dina anställda? Jag fotograferar det mest tänkbara åt företag. Personalporträtt, reklamfoton, modebilder. Jag har även tillgång till drönare.
Kontakta mig med eran förfrågan.

Drönarfotografering

Behöver du ha bilder från luften? Bilder på ditt hus eller över din mark inför försäljning. Eller vill ni ha lite coolare bilder från någon fest. Jag har möjlighet att både filma och fotografera med drönaren. Kontakta mig för att kolla om eran idé är möjlig.

Flygning sker enligt Transportstyrelsens lagar för obemannade luftfartyg under 7kg. Det finns även områden med flygförbud, detta kollas alltid upp innan flygning. Jag som pilot har rättighet till att avbryta flygningen vid regn/snö, hårda vindar eller att det kan vara fara för personer och egendom.

Copyright © Fridberg PhotoDrone 2019
error: Content is protected !!